Filem Korea Terbaru Lakonan Han Jim Min , Yoona , Lee Dong Wook , Lee Kwang Soo  dan Banyak Lagi. Filem yang ditunggu-tunggu akhirnya bakal ditayangkan di wayang yang bertajuk A Year End Medley. Barisan pelakon yang membarisi movie ini kesemuanya sangat terbaik dan popular. Han Jin Min , Yoona, Lee Dong Wook dan banyak lagi yang akan membarisi movie ini.

Filem A Year End Medley Lakonan Han Ji Min dan Lee Dong Wook


A Year End Medley merupakan filem Korea yang release pada 29 December 2021 yang lalu dan telah muncul sebagai filem Korea teratas di box office Korea, sejurus selepas tayangan bermula.

Filem ini bertemakan romantic komedy yang menampilkan ramai watak utama yang popular dan filem ini merupakan filem yang ditunggu-tunggu peminat filem Korea.

 

BARISAN PELAKON FILEM A YEAR END MEDLEY 2021~

Filem A Year End Medley ini merupakan antara filem yang sangat unik dari filem lain kerana barisan pelakon dia sangat menakjubkan.

Antara yang membintangi Filem ini adalah pelakon cantik dan senior iaitu Han Ji Min dan pelakon kacak dan tanpam Lee Dong Wook.

Selain itu, barisan pelakon lain adalah dari kumpulan idol popular SNSD Yoona dan pelakon popular Kang Ha Neul.

Pelawak dan pelakon popular serta bintang Running Man Lee Kwang Soo juga turut membintangi filem ini.

Pelakon wanita yang meningkat naik Won Jin Ah turut membarisi barisan pelakon filem A Year End Medley ini bersama pelakon lelaki macho Seo Kang Joon.

Pelakon lelaki tinggi lampai Kim Young Kwang serta pelakon cantik dan juga tinggi Ko Sung Hee merupakan antara artis yang berlakon di dalam filem ini.

Lee Jin Wook , Lee Hye Young dan Jung Jin Young nama pelakon yang tidak asing di Korea turut sama menyumbang bakti di dalam filem ini.

Akhir sekali , pelakon meningkat naik Jo Joon Young dan Won Ji An antara yang muda menyertai filem ini.

 

PROFIL PENUH FILEM A YEAR END MEDLEY 2021 ~

Filem ini bertajuk A Year End Medley atau Happy New Year dan tulisan Korea untuk tajuk filem ini adalah   해피 .

A Year End Medley 2021 ini adalah filem yang bertemakan romantic komedi , romance , melodrama dan drama.

Tarikh tayangan filem ini adalah pada 29 december 2021 dan masa tayangan untuk filem ini adalah selama 2 jam 18 minit.

Pengarah yang mengarahkan filem ini adalah pengarah terbaik Kwak Jae Young yang merupakan pengarah yang banyak mengarahkan filem hebat seperti Cyborg She , Whinstruck dan banyak lagi.

Filem ini diedarkan dan dipublish oleh CJ Entertainment  dan TVING.

SINOPSIS PENUH FILEM A YEAR END MEDLEY 2021 ~

Kisah orang yang bekerja di Hotel Emros sekitar Tahun Baru dan tetamu yang menginap di sana.

Pengurus hotel (Han Ji-Min) menjalankan tugasnya dengan baik, tetapi dia tidak begitu yakin dengan kehidupan peribadinya.

Dia telah meminati rakan lelakinya selama 15 tahun, tetapi dia tidak dapat memberitahunya perasaannya.

Ketua Pegawai Eksekutif hotel (Lee Dong-Wook) ialah seorang lelaki muda yang obses terhadap nombor genap.

Kakitangan hotel termasuk seorang wanita muda (Lim Yoon-A), pekerja baru (Won Jin-A), yang mula bekerja sebagai pembantu bilik dan telah mengetepikan impiannya untuk menjadi seorang pelakon

muzik, dan seorang kuli pintu wanita (Lee Hye). -Muda). Para tetamu termasuk seorang lelaki muda (Kang Ha-Neul), yang datang ke hotel untuk mendapatkan pekerjaan.

Selama 5 tahun, dia bersedia untuk peperiksaan untuk menjadi pegawai awam, tetapi gagal dalam peperiksaan. Malah teman wanitanya telah meninggalkannya.

 Seorang penyanyi-penulis lagu / DJ radio (Seo Kang-Joon) agak popular sekarang, tetapi dia melalui masa-masa sukar sebagai penyanyi-penulis lagu yang tidak popular.

 Seorang pengurus (Lee Kwang-Soo) bekerja untuk artis popular. Dia dan artis itu melalui masa sukar, tetapi pelanggannya akhirnya berjaya. Kontrak mereka akan tamat tidak lama lagi.

 Sebuah syarikat pengurusan besar cuba untuk menandatangani pelanggannya, tetapi pengurus itu tidak dapat berbuat apa-apa tentang perkara itu.

Seorang DJ radio (Kim Young-Kwang) dan pemain piano jazz (Ko Sung-Hee) jatuh cinta antara satu sama lain pada pandangan pertama. Mereka kini sedang membuat persiapan untuk perkahwinan

mereka, tetapi mereka menghadapi situasi yang tidak dijangka. Seorang pakar bedah plastik (Lee Jin-Wook) duduk di lounge hotel setiap hari Sabtu, menunggu cintanya.

 Seorang ahli perniagaan (Lee Hye-Young), yang tinggal di luar negara, kembali ke Korea Selatan untuk menghadiri majlis perkahwinan anak perempuannya.

 Di hotel, dia bertemu cinta pertamanya sejak 40 tahun lalu. dia bekerja sebagai kuli pintu hotel. Seorang tukang tilik (Lee Kyu-Hyung) sering mengunjungi hotel untuk bertemu dengan

pelanggannya. Perenang pelajar sekolah menengah (Jo Joon-Young) dan pemain luncur figura pelajar sekolah menengah (Won Ji-An) mula mempunyai perasaan antara satu sama lain.

 

KOMEN PEMINAT MENGENAI FILEM A YEAR END MEDLEY 2021 ~

Oleh kerana filem ini antara yang ditunggu-tunggu so banyak komen diberikan untuk filem ini antaranya adalah

Tidak sabar Kim Young Kwang ssi.... dan anda menyukai barisan dalam filem ini...

Yoona hwaiting Saya menunggu filem baru anda Miracle , CA 2 dan sekarang Selamat Tahun Baru .... Anda mendapat lebih banyak Filem :-) Saya sangat gembira

Pelakonnya sangat hebat tidakk payah sebut kebolehan lakonan mereka. Walau bagaimanapun, memandangkan semua orang sudah pun dikenali ramai, filem itu mungkin menjadi zon perang

dengan semua orang berusaha terlalu keras untuk memanfaatkan masa skrin mereka sepenuhnya. Semoga penulis dan pengarah akan melaksanakan filem yang seimbang

di mana tiada watak yang dibuang. Menunggu filem ini! Juga, terkejut kerana Won Jin-a bermain sebagai pelajar sekolah menengah kali ini.

Jalan ceritanya kedengaran biasa sahaja (mungkin agak membosankan dan boleh diramal), tetapi pelakonnya sangat bagus!!!

Apa!? Kejayaan ini bergantung pada skrip dan cara ia diarahkan dan dihasilkan. Saya harap ianya baik dan

 tidak mengecewakan! Sila kurangkan "The Heirs" dan lebih banyak "The Producers" atau "Misaeng" tahap pengeluaran.

Kwangsoo!!!!!! Bergaduh!!!! Saya harap dia mempunyai banyak adegan di sini kerana dia benar-benar sebagai pelakon yang baik

Ini kelihatan seperti satu lagi peranan kecil untuk Lee Jin Wook tetapi saya pasti dia akan menjadi sangat kacak di sini.

Alamak, filem ini tidak mempunyai perasaan dingin dengan pelakon dan pelakon. Patutlah boom...... Tak sabar nak tunggu.

Mann, Yoona dan Jin A, tidak sabar untuk melihatnya. Mereka kelihatan sama dengan md.
KATA AKHIR

Filem ini baru sahaja ditayangkan di Korea sudah mendapat box office , filem yang pastinya akan membuatkan korang tidak kering gusi.

Filem ini mepunyai gandingan pelakon yang superb so jangan lupa layan nanti !.

Post a Comment

Previous Post Next Post