Review Drama 7 Hari Mencintaiku 3 Episod 13. Drama fenomena tanah air sudah memasuki musim ketiga , penuh dengan cabaran , pertelingkahan pada musim ketiga ini. Masih mengekalkan pelakon yang sama iaitu Siti Saleha , Shukri Yahaya, Wan Sharmila , Syazwan Zulkifli dan Mak Leha. Hari ini kita nak review dekat korang drama 7 hari mencintaiku 3 episod 13.

Review Drama 7 Hari Mencintaiku 3 Episod 12


Drama 7 Hari Mencintaiku 3 ini merupakan drama yang mempunyai keseluruhan 35 episod , sekarang masih diperingkat awal.

Yang mana tengah cari biodata pelakon-pelakon 7 hari mencintaiku 3 boleh click sini >> Syukri YahayaSiti SalehaWan Sharmila , Syazwan Zulkifli , Mak Leha .

Mesti korang nak kenal-kenal jugakan si fatin husna dengan Nurul kan , boleh tengok biodata mereka  >> Fatin Husna dan Nurul

Pada episod hari ini kita dapat lihat yang Syakila mula mengorak langkah nak ngorat Helmi yang sebelum ini adalah bekas tunang beliau. 

Setiap pasangan di dalam drama ini pada minggu ini penuh dengan konflik , korang boleh tengok yang Mia Adriana on off dengan Khuzairi manakala Nad dengan Zaidi pulark tak taw nak cerita.

REVIEW DARI PENONTON MENGENAI EPISOD 13 ~~

Sebelum kita share episod 13 drama 7 hari mencintaiku 3 jom kita baca komen-komen dari penonton mengenai episod 12 ini.

Antara komen yang diberikan adalah " Banyak plot twist 7harimencintaiku3 nii" "Bnyk betul plot twist 7harimencintaiku3 ni. Agak2 esok plot twist apa pulak 🤔"

Spoiler untuk episod hari ini adalah plot twist yang korang tak jangkakan , korang tak akan terfikir langsung dan dijamin akan terkejut , sebab tak mo spoiler korang kena tengok episod 12.

Komen lain adalah "NAD NI SELFISH TAU SANGGUP RUNTUHKAN RUMAH TANGGA ABANG SENDIR" "nadia pun alahai "Rasanya kalo Nad terus dgn sikap prejudis terhadap kakak ipar dgn mak mertuanya, rumahtangganya xkan bertahan lama..😤"

Musim ini kecaman pada si Nadia berbakul-bakul ya tak macam tahun sebelum2 ini yang mana kena kecam Mak Leha.

Pelik sungguh perangai si Nad ini sejak dah dapat anak , senang sungguh terpengaruh dan mulut dia memang anak Mak Leha sungguh.

TENGOK DRAMA 7 HARI MENCINTAIKU 3 EPISOD 12 ~~

Korang yang tengok plot twist yang korang tak expect pon boleh layan dekat sini >> 7 Hari Mencintaiku 3 EPS 12

Sebab posa korang sabar ok dengan perangai Nad dan Ila , tambah lagi si Fatin Husna yang sentiasa menyakitkan hati ok. 

Teruskan menonton drama ini ok .



Post a Comment

Previous Post Next Post