Review Drama 7 Hari Mencintaiku 3 Episod 15. Drama yang sedang membuatkan hati penonton setia berbolak balik emosi iaitu 7 hari mencintaiku 3. Musim ke 3 7 hari mencintaiku 3 ini sangat-sangat mengacau emosi penonton dengan karakter-karakter yang dinaik taraf perangai mereka. Jom kita baca review untuk hari drama 7 hari mencintaiku 3 episod 14.

Review Drama 7 Hari Mencintaiku 3 Episod 14


Episod 14 hari ini mesti emosi ampa semua terganggukan sebab macam-macam yang terjadi hari ini , yang kita tak mahu terjadi benda tu terjadi.

Untuk hari ini yang mana tak tengok lagi , korang sedia mental korang sebab memang macam-macam perasaan ada. 

Sebelum tu ampa yang mana baru layan drama ini boleh ramai-ramai follow instagram pelakon-pelakon 7 hari mencintaiku 3 dekat page ini Mak Leha , Mia AdrianaKhuzairi Sofi , Helmi , Nadia dan Zaidi

Jangan risau ampa , watak yang jahat pun korang follow ja sebab itu menunjukkan lakonan mereka menjadi nih follow Nurul dan Fatin Husna.

Sofi dan Helmi pada episod hari ini korang boleh tengok yang mereka macam dalam proses keretakan rumah tangga macam mana la nantikan, tak mahu spoiler lebih satu ja nak cakap kecian Sofi.

Nadia tak payah cakap , perangai dia kan memang minta penampar kan , macam mana la karakter dia musim ini lagi teruk dari Nurul musim 2 , hebat penulis drama ini.

REVIEW DARI PENONTON MENGENAI EPISOD 14 ~~

Macam kita cakap tadi episod hari ini kan ampa memang tak akan ada masa nak rest langsung sebab setiap pasangan dan keluarga ada ja isu dan masalah depa.

Apa agaknya yang di komen oleh penonton drama untuk episod 14 ni , antaranya adalah "Nadia ni dia pula nak jadi penghasut sekarang. Sibuk nak tampar Alisa. Meh sini biar aku yang tampor engko ni"

" Nadia ni for sure kena bomoh dengan Mak Su Piah tu"

"ZAIDI KAHWIN DGN AKU SEKRG , BGI NADIA TU MEROYANN AIH GERAM JE AKUUU "

"Kadang aku dah tak tau nk ckp ape psl si nad ni. Adoiii "

Dari komen sini kita boleh lihat yang ramai gila tengah hot dengan Nad a.k.a Nadia ini , teruk bebenar perangai dia, rasa macam dia kena bomoh ja.

Lain bebenar karakternya yang dulu lembut, pendamai lani dia macam setaraf dengan fatin husna, nanti ending cepat insaf taw nad haha.

Selain nad, emosi penonton banyak terkesan dengan Sofi dan Helmi yang hadapi masalah lagi berat dari musim sebelum ini.

Baru hadap krisis dengan Syakila a.k.a Ila pastu satu lagi sesuatu yang mereka sendiri tak jangkakan akan berlaku .

Komen penonton mengenai Sofi dan Helmi dan Irfan , "Kesiannya Sofi :'( :'(" " KESIAN SOFI MACAM MACM DUAGAAN DIA BRU  NK MERASA DH HILANg" 

"Sofi Emylia was a walking green flag ever since season 1 why is she getting punished for??????"

"Omaigaddd kesian sofi 😭 Sayang betul dia kat irfan wehhh "

"Tak dapat bayangkan perasaan Sofi macam mana lps Irfan tiada.Agak-agak rumahtangga Sofi dgn Helmi masih dapat diselamatkan bila Irfan dah tiada.Harapnya Sofi mengandung lg"

Ramai yang meruntun jiwa bila scene dekat nak abis episod ini, sedih bila tengok Sofi menangis even Mia juga menangis, scene ini kita kena puji dua2 aktress kita ini.

Apakah yang bakal terjadi pada episod esok kan , Sofi boleh ke terima kenyataan.

TENGOK DRAMA 7 HARI MENCINTAIKU 3 EPISOD 14 ~~

Ampa yang busy persiapan raya mesti tak dan tengok kan episod 14 rini , jangan risau tengok ulangan dekat sini  >>7 Hari Mencintaiku 3 Episod 14 FULL

Sebelum tengok pastikan ampa tak stress2 taw sebab kalau tengok akan bertambah stress ampa dan sediakan tisu juga.

Lakonan pelakon-pelakon drama 7 hari mencintaiku3 ini sangat-sangat terbaik , tak kira watak baik mahupun jahat.

Korang teruskan menonton ok !!

Post a Comment

Previous Post Next Post