Review Drama 7 Hari Mencintaiku 3 Episod 16. Drama yang paling ditunggu -tunggu peminat drama Malaysia akhirnya ditayangkan. Drama yang menampilkan pelakon-pelakon hebat tanah air seperti Siti Saleha , Shukri Yahaya dan Wan Sharmila. Setiap episod memainkan emosi penonton , hari mari kita baca review drama 7 hari mencintaiku 3 episod 15.

Review Drama 7 Hari Mencintaiku 3 Episod 15


Ditayangkan pada setiap 6:58 petang setiap hari , drama 7 hari mencintaiku 3 sering menjadi trending, ini menunjukkan ramai yang menonton drama ini.

Hari ini drama 7 hari mencintaiku 3 menjangkau episod 15 dimana kita dapat saksikan pergolakan rumah tangga Khuzairi dan Mia Adrian semakin menjadi jadi.

Jika semalam Helmi mendapat kritikan sebab tak jaga anak, hari ini giliran Khuzairi pula yang patut kita persalahkan.

Sebelum kita share pasal episod hari ini ampa rajin-rajin la baca biodata Nurul dan Fatin Husna and paling latest mengenai Syakila.

Yang nak kenal watak utama pon boleh tengok sini  Syukri YahayaSiti SalehaWan Sharmila , Syazwan Zulkifli , Mak Leha.

REVIEW DARI PENONTON MENGENAI EPISOD 13 ~~

Episod hari ini mood dia turun naik kan mula-mula sedih lepastu geram dengan Fatin Husna pastu Nad pastu Khuzairi.

Hari jom kita tengok antara komen-komen penonton drama ini antara komen mereka adalah "Khuzairi kau ni pun satu, asal lembik sangat. Mmg nak tengok bini kau tu berubah jd Mia Adriana yg garang tu ke "

"Fatin ni aku tak kisah la nak tergedik bagai. Yang Khuzairi ni ape ke lembik betul."

" Khuzairi ni boleh berlembut ye dengan Fatin.. Lemah !! "

"yang khuzairi ni tibatiba nak jadi lembik tu kenapa? argh stresss"

Komen-komen hari ini ramai mengatakan Khuzairi sangat lembik walaupun Fatin Husna cakap tu merapu dia boleh je diam kan je.

Tapi memang setiap musim macam tu kan, Khuzairi tak akan marah selagi tak episod akhir haha tapi nasib bek dia hensem. haha

Episod hari ini ampa bleh tengok Khuzairi macam robot yang takda perasaan , geram kita haha, komen lain adalah "Nad ni,semua orang yg baik Ngan Mia,dia cakap kena bomoh Ngan Mia..apa jenis manusialah kau ni Nad.Hati busuk..sebusuk air longkang.. "

"Tapi sampai ending ke sikap Nad mcm tuu ?? Pls lah ada scene sweet antara Nadia n Zaidi ... Ai love this couple !"

"Nad nie dh termkn apa ea..otak pon dh x btl..asyik cari slh org ja "

"Tok bomoh mana la si mak su Zaidi upah untuk guna² kan si Nadia tu ek. Mujarab betul sampai sekarang tak hilang² bodoh dia."

Komen untuk Nad sentiasa buruk untuk musim ini , yer lah perangai macam baru kenal Mia dan senang gila dia tepengaruh dengan mulut org , anti sungguh dia dengan Mia musim ni .

Kalau kita tengok musim lepas Nad dengan Zaidi lah pasangan yang paling aman sekarang macam susah ja nak tengok depa sweet2 ni. 

Episod hari ini juga Nurul Ain macam biasa nampak baik2 dengan Pak Samad ingat tak da apa ka ada tapi macam sesuatu sangat.

TENGOK DRAMA 7 HARI MENCINTAIKU 3 EPISOD 15 ~~

Ampa yang terlepas atau nak stress sekali lagi boleh layan episod 15 dekat sini  >> 7 Hari Mencintaiku 3 Episod 15

Hari ini episod agak main emosi juga untuk penonton sebab permulaan sedih gila2 pastu geram dengan Fatin pastu Nurul pastu sampai kesudah tak habis haha.

Teruskan menonton ok !





Post a Comment

Previous Post Next Post