Review Drama 7 Hari Mencintaiku 3 Episod 27. Drama yang paling ditunggu-tunggu penonton setia drama 7 hari mencintaiku akhirnya ditayangkan. Drama 7 hari mencintaiku 3 kali ini masih dikekalkan tunggak utama iaitu Siti Saleha dan Shukri Yahaya dan watak baru yang dibawa oleh PU Azman , Reen Rahim dan ramai lagi. Hari ini jom kita baca review drama 7 hari mencintaiku 3 episod 26.

Review Drama 7 Hari Mencintaiku 3 Episod 26


Episod 26 hari ini part Mia denga Khuzairi pada awal tu kita boleh tengok yang Mia cuba sedaya upaya tak mo gaduh dengan Khuzairi.

Khuzairi pulark ego tapi nasib baik la depa tak gaduh lama macam dulu kan , sayang juga Khuzairi dekat Mia macam tu juga Mia kat Khuzairi kan.

Sebelum lupa jom kenali Mak Leha , Mia Adriana Khuzairi Sofi , Helmi , Nadia dan Zaidi , SyakilaNurul dan Fatin Husna

Akhirnya episod hari ini ada part Sofi dengan Helmi , kecian Helmi demam dia nampak real sungguh demam Syazwan. 

Helmi balik ja semua dia tapau , dari Nurul sampai ke Nadia dia attack , kalau tak semua dok senyap ja buat xtaw ja. 

Mesti ramai suka part Nadia kena tampar kat kepala dengan Helmi kan , pastu sekali dia cakap pasal Nurul dekat Mak Leha.

Piah dengan Mak Zaidi pon boleh tahan scene depa, jujurnya sedih kot lakonan Mak Zaidi pastu Piah pulark layan lagu tu kan.

REVIEW DARI PENONTON MENGENAI EPISOD 26 ~~

Disebabkan episod hari ini mendebarkan jom kita tengok komen dan review penonton , 

antara komen mereka "Helmi dah nampak hero dia. Mmg dia lah samseng sebenar. Skali borhan dia sapu nnt. Sakit2 pun dia luku kepala nad mcmtu hahaha"

"Puas btul aku tgk helmi marah nad. Bru btul abg marah adik. Mmg tonjol kepala. Tp yg nad ketuk dagu tu aku masa kecik slalu buat. Konon tknak jdi bodoh 😂"

"Padan muka Nad kena tunjal kepala dgn Helmi,yg Cik Ina pn boleh tahan ye, Nk merosakkan kan family pak samad,Apa yg Cik Ina nak sbnr nya,bkn papa sofi dh mintak maaf ke,cik Ina nie mmg hipokrit.."

"Nasib ada helmi kan kalau boleh kau cili cili mulut Nad ni "

"Nad tu baru sikit kena tunjal kepala , silap hari bulan kena karate dengan Helmi "

"HELMI SAMAD is back guysss!!abislah...tp jgn pulak helmi trmakan kata2 nad dgn si ina tu...
😌😌"

"Suka aku klu Helmi dduk rumah Mak Leha ni. Baru ada akal si Nad ni. Khuzairi lembik tak berani sound Nad. Harapan kita Helmi je skrg ni  "

Episod hari ini ramai gila suka Helmi dah balik rumah Pak Samad , part di tunjal kepala Nad tu semua cukup suka , lepas ni sapa buat perangai mesti Helmi sepak ni haha.

Helmi duduk rumah ini baru la best kalau tak semua cakap tak pikiaq langsung, marah merajuk tuduh menuduh semualah.

Harap esok Sofi dengan Helmi boleh baik la yer, tak yah gaduh-gaduh lama-lama.

TENGOK DRAMA 7 HARI MENCINTAIKU 3 EPISOD 26 ~~

Episod hari ini ampa kena tengok taw tambah2 part Fatin Husna dengan Taufiq , tengok dekat sini >>7 HARI MENCINTAIKU 3 EPISOD 26.

Kalau part orang lain kita akan stress tapi bila Taufiq muncul ka Fatin muncul ka auto akan tersenyum sebab tengok depa kelakar.

Part ending drama ini serius mengejutkan taw, sapa agaknya yang buat Nurul ek ? kenapa rasa macam Burhan ja? 

Ampa rasa sapa ek ? cerr komen dekat bawah ampa rasa sapa yang buat? Harap Mia bagitau semua family Pak Samad senang sikit.

Teruskan menonton ampa !


Post a Comment

Previous Post Next Post