Review Drama 7 Hari Mencintaiku 3 Episod 29. Drama yang sedang mendapat sambutan dari penonton iaitu 7 hari mencintaiku 3 sedang berada di episod-episod akhir. Semakin hari episod drama ini menampilkan jalan cerita yang sangat suspen dan unpredictable. Lakonan yang sangat mantap dari pelakon lama dan baru membuatkan drama ini mendapat tempat pertama di twitter. Jom ramai-ramai baca review drama 7 hari mencintaiku 3.

Review Drama 7 Hari Mencintaiku 3 Episod 28


Episod 28 hari ini marilah kita ber huhu haha yer , punyalah tak mo bagitau sapa yang mengandungkan Nurul depa punya berkiaslah.

Sapa yang geram dengan episod hari ini sila angkat tangan ? ingat-kan di awal episod hari ini depa bagitau sapa , tapi dia edit bikin geram.

Kenapalah dia buat kita lagu ini kan haha tapi bagus juga buat lagu ni sebab bolehlah kita pecah otak fikir sapa yang depa dok tengah cakap.

Apalah yang Khuzairi dengan Mia buat ni lagilah tak fikir dengan otak yang bijak ini , tak logik pon ada juga kan tapi mesti ada plot twist nanti.

Agak-agaklah kan sapa yang mengandung Nurul ni , tengok di awal episod rini depa buat macam Pak Samad , kita pon hampir taw nak percaya.

Hebat sungguh edittan mereka ini kan , pastu tunjuk scene Mak Leha dengan Pak Samad , dia sumpah yang dia tak buat so sapa yang buat,

Jangan -jangan mimpi ke x sebab nak fikir logik sapa lagi yang boleh buat Mia berkorban selain mak leha kan. 

Ampa yang taw atau boleh agak siapa yang depa tengah cakap ni tolonglah bagitau nurul sebab macam tak akan ada yang depa nak bagitau episod-episod akan datang.

Part Zaidi , Mak Zaidi dengan Piah memang mendatangkan kemarahan kan , kenapa la Piah ni jahat sangat xtaw. . boleh pulark dia buat macam Mak Zaidi ni lupa

Pastu dok ungkit-ungkit cakap Nadia tak mo jaga mak dia , memang kita suka fitnah Nadia sebab perangai dia tapi tak syiok lah bila Zaidi percaya.

Selain Zaidi , episode hari ini mesti ampa suka dengan Helmi kan, kenapalah dia xmai dari episode Nad buat perangai dulu.

Lempang si Nadia ni baru otak di waraskan kot noh part dia senyum Khuzairi nak kahwin dengan Nurul tu serius geram kot.

Apa agaknya komen penonton lain mengenai drama 7 hari mencintaiku 3 episod hari ini ek , pasti semua makan ubat Panadolkan sebab pening fikir .

REVIEW PENONTON MENGENAI EPISOD 28 ~~

"mak leha slay. girlbossing adalah yang mak leha buat setiap hari. helmi slay juga"

"Ini namanya tanam tebu ditepi bibir..Ayat manis bergula,belakang bini bg harapan pd ppuan yg belum tentu sahih jd bini..baru BAKAL belum jadi bini..🤬😈👹"

"Layan 7harimencintaiku3 kat tiktok. And wtf nurul pregnant?? pastu khuzairi yg beria nak jadi pak

sanggup tu kenapa cibai??? Yg si mia ni lembik sangat ni apa sal?? Writer dah takde idea ke nak panjangkan episode???"

"kalau aku jd helmi, i slap Nad and that auntie yang support Nad, aku tolak tepi. Biar tau rasa. Helmi should bring knife mcm dia buat kat ila dulu. Mungkin Nurul akan mengaku. Nak cara kasar juga ke.. "

"Dah 2 ep still tak reveal sape bapak dalam kandungan nurul😶 Pak samad pulak looks fishy sangat💀"

"tah sebenarnya nurul tak mengandung pun. dia buat cerita je hhh takkan lah adam pulak kan kalau adam buatpe ri tangungjawab mmm  "

"Kalau semua bersumpah bukan mengandung kan si nurul ni. Aku assume dia minum air tasik dayang bunting je lah. Minum2 papp mengandung 🤣"

"Sampai sambung dalam twitter pulakm sesama tak tahu saling bertanya. 

Sabar. Sekejap lagi je, minggu depan, korang akan merindui time-time tension macam nih. Jarang tau ada drama yang trending sebegini."

"siap senyum bagai! (not to mention, pakai sedondon..) sebenarnya mmg die ni nak sgt kawin lain..  cume tunggu peluang je.. 

not my Khuzairi anymore! I want Mia to ends up alone!  bye"

"kalau i yg jd mia , bole kne darah tinggi tu.. dari season 1 smpi la season 3 laki asyik nk kne kwin lain je Hahhahahaha. mental wei. 🤣"

First time baca komen-komen dari penonton penuh dengan tanda tanya dan penuh dengan kamakian sebab geram dengan Nurul.

Episod hari ni juga ramai yang geram dengan Khuzairi dekat nak ending tu kan sebab cara dia jawab pastu Mia pulark dengar.

TONTON DRAMA 7 HARI MENCINTAIKU 3 EPISOD 28~~

Episod hari ni sapa yang tak tengok ampa akan tengok sambil menyumpah dan akan benci sebab masih tak jumpa apa yang ampa nak taw.

Tapi takpa ampa layan dan tengok sampai abis dekat sini >> 7 HARI MENCINTAIKU 3 EPISOD 28

Macam biasa esok kasi tweet banyak dan kasi trending sebab hari ini trending no satu dan komen kalau nak tambah apa-apa.

Selamat menonton!!

Post a Comment

Previous Post Next Post