Review Drama 7 Hari Mencintaiku 3 Episod 19. Musim 3 drama slot Akasia TV3 7 Hari Mencintaiku 3 sedang ditayangkan dan masih menjadi drama yang banyak ditonton. Setiap hari akan ada konflik kekeluargaan di dalam drama ini dan memberi pengajaran kepada kita semua. Lakonan mantap dari pelakon-pelakon hebat membuatkan drama ini menjadi lebih menari jadi mari kita baca review drama 7 hari mencintaiku 3 episod 19.

Review Drama 7 Hari Mencintaiku 3 Episod 18

Hari ini ditayangkan seperti biasa jam 6:58 petang dan hari ni telah masuk episod 18 , setengah sudah drama 7 hari mencintaiku 3.

Macam ampa tahu episod 17 semalam sebelum abis depa bagi suspen kan so hari ini nasib baik lah tak jadi over sangat.

Nad ni tahap kewarasan dia dah teruk sangat ni , dia nampak jahat semua kat Mia ja dia tu ja yang baik Mia sorang ja jahat.

Untuk episod hari ini mari ramai-ramai kecam Ila dengan Ina , serius depa ni dalam diam2 tak guna betul geram betol dengan depa dua.

Scene Sofi paling sedih , dia struggle nak move on anak dia dah tak da pastu Helmi pulark orang nak ambik .

Harap sangat si Helmi ni tegas sikit dengan Syakila ni , dia dok ingat Helmi tak gembira dengan Sofi gila ka ek Syakila ini.

Episod hari ini kita geram dengan Adam juga tahap kesibukkan dia dekat Mia macam tak boleh belah dia boleh cakap dia cinta Mia depan Khuzairi????

Jom baca komen-komen penonton setia drama 7 hari mencintaiku 3 untuk episod hari ini.

Follow Nurul dan Fatin Husna and Syakila , watak yang paling korang sayang kan dalam drama ini haha.

REVIEW DARI PENONTON MENGENAI EPISOD 18 ~~

Episod hari ini tahap kestressan penonton ada turun naik , antara komen mereka adalah "senang kau adam kau masih cinta dgn mia lagi"

"Besok rasa khuzairi akan tumbuk muka Adam dan dihalang oleh Mia "

"Apa yang akan terjadi antara doctor Adam, khuzairi Dan mia esok"

"Harap Mia tak percaya apa yg Adam ckp tu"

"Adoooiiiii doktor Adam dah termakan kata2 hasutan Munah"

Hari ini ramai tak puas hati dengan Dr Adam , senang sungguh dia percaya cakap Munah , tapi kan kalau dia percaya pun dia tak layak nak cakap macam tu dekat Mia 

Logik ka nak pecahkan belah tangga orang yang hang sayang dan sibuk2 je kan Adam ni kalau esok Khuzairi tak tumbuk meh kita tumbuk haha.

Banyak juga orang yang komen mengenai Syakila hari ini antaranya adalah "Tak bertaubat lagi Shakila ni dari kacau laki orang! Dah dah lah tu! Move on sis!"

"geram aku dgn ila ini. Padahal kau x demam pun kan saja nk perhatian drpd sebenarnya"

"Sakit hati sia dengan munah ni, pastu dengan adam n ila n piah 😤😤 nad pon sama. Tahi !"

"Apa benda la Ila ni ! Berambus boleh tak !?"

"Ila Ila Ila...menyampah pulak aku..kalau betul2 ada dlm life nih..buh terajang sekali baru dia tau.."

Kecian juga dengan Ila ni kan tiap2 musim ada ja bagi orang menyampah tapi season annoying sikit sebab dia kacau Sofi dengan Helmi.

TENGOK DRAMA 7 HARI MENCINTAIKU 3 EPISOD 18 ~~

Ampa boleh tengok drama 7 hari mencintaiku 3 dekat sini >> 7 hari mencintaiku 3 episod 18 , episod hari ini ending dia buatkan ampa tak sabar nak tengok episod esok.

Jangan lupa kasi trending drama 7 hari mencintiaku3 ini taw , teruskan tengok sampai habis taw drama ini.

Selamat menonton !!



 

Post a Comment

Previous Post Next Post