Review Drama 7 Hari Mencintaiku 3 Episod 22. Drama Malaysia yang berjaya mendapat tontonan jutaan penonton pada musim pertama dan kedua , tahun 2022 kembali dengan musim ketiga. Mengisahkan tentang keluarga Pak Samad yang menjalani kehidupan harian yang kadang kala gembira kadang kala suram. Mari kita baca review drama 7 hari mencintaiku 3 episod 21.

Review Drama 7 Hari Mencintaiku 3 Episod 21


Hari ini drama 7 hari mencintaiku 3 telah masuk episod ke 21 , hanya tinggal beberapa episod sahaja lagi drama ini akan tamat iaitu episod terakhir adalah 35.

Episod 21 hari ini jika boleh jujur half senyum half geram , Nurul Ain , Burhan dan Nadia sentiasa konsisten bagi penonton marah.

Rasanya episod hari ini mesti buat ampa tersuka tanpa sengaja dekat Fatin kan jadi jom kenal Fatin Husna dan ampa baca la sekali biodata Nurul and Syakila

Hari ini kita geram gila dekat Ina , kenapa la dia wujud ek , jadi batu api ek depan cakap lain belakang cakap lain.

Memang dia aim nak hancurkan semua rumahtangga orang ek , punya nak balas dendam tapi dia xtaw yang mak Mia 100kali lagi jahat dengan depa semua.

Habis Ina, kita geram dekat Nurul Ain ada hati dia nak dekat Pak Samad noh kemaruk sangat nak kahwin ka harap Pak Samad jangan melayan.

Banyak lagi yang muda yang tua dah ada cucu juga dia nak try kan , tapi sapa suka part Pak Samad tukar hadiah Nurul dengan coklat bendera tu.

Sweet betoll Mak Leha dengan Pak Samad ni walaupun dah tua tapi chemistry depa dua memang terbaik jom kita baca komen dan review penonton untuk episod ini.

REVIEW DARI PENONTON MENGENAI EPISOD 21 ~~

Episod 21 ni agaknya macam manalah kan komen dari penonton , antara komen mereka untuk episod hari ini adalah " Mulai romantik taufik bagi fatin. Nmpk muka fatin suka. N tiba2 taufik kabo bunga tu dari pak samad lain lalu muka fatin πŸ˜‚πŸ˜‚"

"Taufik cuba bermacam cara utk dapatkan cinta bekas isterinya,Dr Fatin.Taufik bg bunga,bg nasi ayam,bg coklat.Semoga lembutlah hati Dr Fatin."

"Kelakarlah taufik and fatin ni dua2 masuk air πŸ˜‚πŸ˜‚"

"HAHAHAHHA PERANGAI LAH TAUFIK GN FATIN NIπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚sayang sayang sayang"

"Fatin dengan Taufik ni penyeri cerita πŸ˜‚"

"Comel la Fatin dgn abg taufik niπŸ˜‚"

"Alah alah fatin degn taufik ni haha sweet nau"

Episod hari ini sapa kalau tengok conform akan sengih sampai ke pipi bila scene Fatin dengan Taufik , dua-dua tingtong sorang jujur sangat sorang lagi dok bebai.

Sejak dua menjak ni bila scene depa dua ja mesti akan gelak macam orang gila sebab kelakar dan sweet nak tapi ego si fatin ni haha.

Selain scene fatin dengan Taufik jom kita baca komen penonton yang lain iaitu "alahai sweet pulak mak leha dengan pak samad ni hahahaha "

"nurul ni agknye saje nak mak leha dan pak samad gaduh sbb dendam ke "

"Nurul ni boleh dia ckp depan2 Mak Leha dia bg bunga & chocolate dekat Pak Samad πŸ˜‚"

"ADUH MAK LEHA NGAN PAK SAMAD LGI SWEET WEHHH 😭😭😭"

"Nurul nak ganggu hubungan mak leha & pak samad."

"Nurul ni memang nak penampor free dari mak leha. Orang tua pangkat bapak pun try"

Hari banyak komen pasai Mak Leha dan Pak Samad, sweet sangat hari ini tak taw pasai apa , sayang sungguh Pak Samad dekat Mak Leha ek.

Ending episod ni nasib bek ada Taufik kalau tak dah kena langgar Khuzairi ini , macam mana ek episod esok tolong jangan ada serius lagi kan.

TENGOK DRAMA 7 HARI MENCINTAIKU 3 EPISOD 20 ~~

Episod hari ini sapa yang tak tengok lagi boleh tengok dekat sini >>7 HARI MENCINTAIKU 3 EPS 21 FULL

Esok macam mana la nasib Khuzairi dengan Mia kan sebab nampak macam Burhan nak buat betul-betul dekat depa ini , entah2 dekat Alisya. 

Korang jangan lupa tengok episod esok , teruskan menonton drama 7 hari mencintaiku 3.

Post a Comment

Previous Post Next Post