Review Drama 7 Hari Mencintaiku 3 Episod 24. Drama melayu yang berjaya mendapat jumlah tontonan sebanyak 12 juta dan menjadi trending setiap hari kini kembali dengan musim ketiga. 7 hari mencintaiku 3 merupakan drama yang mengandingkan pelakon hebat di Malaysia seperti Syukri Yahaya , Siti Saleha , Kazar dan Liza Abdullah. Jom kita tengok review drama 7 hari mencintaiku 3 episod 23.

Review Drama 7 Hari Mencintaiku 3 Episod 23



Episod 23 hari ini sapa yang tengok mesti akan tengok sambil cakap dalam hati "gila ka apa??" sangat meluat episod hari ini.

Sambungan episod semalam tekaan kita memang betul yang cik Ina tu yang buat cerita kata Sofi bawa pi KL, serius meluat tengok muka tak bersalah dia tu.

Nurul Ain dah semakin berani sekarang weyh !!! mari kita kutuk dia kaw-kaw dengan orang tua nak mampus pon dia nak try , ABANG dia panggil?? nak termuntah kan.

Tak boleh nak cakap apa sebab duit dia sanggup oo nak try Pak Samad tapi kita yakin Pak Samad tak kan terpengaruh punya, sayang Mak Leha kan.

Episod rini part yang boleh kita senyum adalah part Taufiq dengan Fatin Husna, tersenyum ja tengok depa dua haha. xmo2 orang beli tapi pesan dua serius kelakar.

Ampa rajin-rajin follow dan like media sosial pelakon 7 hari mencintaiku Syukri YahayaSiti SalehaWan Sharmila , Syazwan Zulkifli , Mak LehaBil Azali dan Jaja Iliyes.

Ni pula media sosial Nurul AinFatin Husna dan  Syakila , lakonan depa menjadi la kan sebab kita geram dengan watak2 ni.

REVIEW DARI PENONTON MENGENAI EPISOD 23 ~~

Apa la agaknya komen dari penonton mengenai episod hari ini , Una yang tengok pon geram macam mana penonton yang lain.

Antara komen yang banyak rini adalah "Ok tell me siapa je tak nangis tengok scene Mia & Sofi harini. 😭 Sofi as always… reflect herself on everything & takkan termakan hasutan Nad/anyone 😍"

"i baru tengok scene mia & sofi...serious i nangis literally my best girls! "

"Mia and Sofi friendship goals sangat. Menitik air mata den yg mahal ni sob sob.."

"Not me crying so hard watching Mia and SoFi 😭 . Can I have friendship like them"

"Nsb sofi dgn mia tu x perang besar..gara2 mulut2 puaka org luar ni "

"Cik ina ni mmg batu api bila masa la dia nmpak mia n sofi bg duit dkat mak leha"

Komen - komen rini banyak mengenai Sofi dan Mia Adriana , ramai respect hubungan Mia dengan Sofi ini , walaupun orang dok bagi depa bergaduh tapi dua2 bijak.

Cik Ina ni sangat jahat taw, apalah yang dia akan dapat bila buat semua ni dengan semua orang dia nak pecah belahkan. 

Komen lain untuk hari ini adalah "Fatin suka tomyam sama mcm Mia just sbb Fatin suka lelaki yg sama. 🀦 Taufiq Taufiq...logik kau πŸ˜‚ "

"Sumpah fatin and taufiq ni lawak🀣🀣 "

"Taufiq dgn Fatin ni best partner lah"

"lega sikit, Fatin terim balik Taufiq comel ni adub"

Kelakar , sweet dan tingtong si fatin dengan Taufiq ni , tak sangka ek chemistry depa dua memang menjadi dalam drama ni.

TENGOK DRAMA 7 HARI MENCINTAIKU 3 EPISOD 23 ~~

Sapa nak geram dan meluat hari ini mari kita tengok episod rini >>7 HARI MENCINTAIKU 3 EPISOD 23.

Episod hari ini Nad , Cik Ina dan Nurul Ain semua tunjuk perangai sebenar mereka , geram betul tapi ampa jangan miss taw sebab kena taw jalan cerita macam mana.

Yang mana tengok episod rini boleh lah komen dekat bawah pendapat ampa mengenai drama ini.

Selamat menonton semua ~~



Post a Comment

Previous Post Next Post