Review Drama 7 Hari Mencintaiku 3 Episod 25. Drama 7 hari mencintaiku yang sedang ditayangkan hanya tinggal beberapa episod sahaja lagi sebelum tamat. Setiap hari drama 7 hari mencintaiku 3 ditayangkan dan berjaya merobek hati penonton setia drama ini , marilah kita baca review drama 7 hari mencintaiku 3 episod 24.

Review Drama 7 Hari Mencintaiku 3 Episod 24


Episod hari ini serius menakotkan dan mendebarkan tambah-tambah part Mak Leha tampar si Nad , garang naw Mak Leha bila dia marah..kita takod haha.

Nad pon macam dah melampau sejak dua menjak ni , semua terjadi dia salahkan Mia kenapa lah dia tak boleh fikir dulu sebelum cakap.

Nad satu hal pastu Cik Ina pon dok jadi batu api bagi tambah2 lagi bara dekat si Nad tu bila Mak Leha tanya boleh pulark buat baik dan tak mengaku salah.

Spoiler sikit lagi untuk yang tak tengok lagi , Nurul Ain dah mula tunjuk perangai sebenar dia melampau la dia ni Pak samad dia nak , Khuzairi dia nak. 

Untuk episod hari ini kita boleh dapat pengajaran yang kita kena cari kawan yang boleh sedarkan kita bila kita buat keputusan terburu-buru.

Macam Sofi dengan Mia part depa dua tegur sama-sama mereka kadang-kadang tak sedar yang depa senang terpengaruh dengan orang yang niat jahat.

Agak-agak apa review penonton mengenai episod rini ek , sebelum tu jom kenali pelakon drama ni  Mak Leha , Mia Adriana,  Khuzairi Sofi , Helmi , Nadia dan Zaidi.

Baca juga mengenai pasangan serasi dan kelakar ni  Taufik dan Fatin Husna , scene depa dua lani memang kelakar.

REVIEW DARI PENONTON MENGENAI EPISOD 24 ~~

Antara komen dan review dari penonton untuk episod hari ini adalah " Nadia lama sangat dah kau jahat ni, cepatlaa warasss"

"zaidi, tlg ceraikan nadia please 😂😂 geram aku ! 😑 "

"nadia ni makin lama makin bodoh siott"

"nadia punya bodoh ni taktau la nak habaq mcmana 🤬 "

"Makin lama makin gila perangai Nadia ni ! Cik Ina macam "let's enjoy the show"

"nadia ni kenapa eh lama lama aku yang sepak dia ei geramlah "

"Nadia ni punye bodoh, bukan bodoh biasa2 tau. Bodoh dia ni suci dari langit 😤"

"tak salah lagi. mak leha dulu masa mengandungkan si nadia ni,banyak sangt makan tongkeng ayam. tu perangai nadia ni macam pantat ayam. yihhhh"

Episod hari ini ramai yang tak boleh brain dengan Nad , semua benda dia nak salahkan Mia padahal sebelum ni dia banyak backup Mia ... nak Nad yang dulu !!!.

Selain Nadia penonton banyak komen tentang "Mak Leha open your eyes for God sake. Bila marah marah sangat, bila sayang sayang sangat. Cuba sedang² je."

"Bkn main lg Mak Leha bela Nurul tak nak Mia salah sangka.Apa agaknya reaksi Mak Leha kalo nampak Pak Samad keluar mkn dgn Nurul,masih lg berprasangka baik x"

"Ya Allah nad kena lempang lagi. Go mak leha. I support u "

"mak leha tolong cerdik sikit..cik ina tu jahat..batu api..talam 2 muka..ha apa lg"

"Padan muka ko nad nak sembur mia konon skali kena sembur balik dgn mak leha"

Episod hari ini juga fokus tertumpu pada Mak Leha , ramai support Mak Leha lempang Nad , kuat gila kita pulark takod tu pon Nad tak sedar lagi haha.

Lepas tu mak leha siasat Cik Ina dan last sekali yang tak berapa best adalah Mak Leha backup Nurul , dia tak tau dalam senyap dia nak dapat madu haha.. cepat sedar Mak Leha sebelum terjadi haha.

TENGOK DRAMA 7 HARI MENCINTAIKU 3 EPISOD 23 ~~

Episod hari ini ampa jangan miss taw sebab banyak scene-scene yang penting , sapa terlepas sila tengok di sini >> 7 Hari Mencintaiku 3 EPS 24

Makin banyak episod makin mendebarkan taw , lagi berapa episod sahaja drama ini akan tamat ..pastinya akan merindui pergaduhan dan persengketaan keluarga Pak Samad.

Ampa yang tengok drama ni cer komen dekat bawah mengenai drama ini , dan ada info nak tambah pun share je dekat bawah.

Selamat menonton ampa semua ~~

Post a Comment

Previous Post Next Post