Review Drama Bisik - Bisik Gelora Episod 25. Drama yang ditayangkan di slot akasia yang hanya tinggal beberapa episod sahaja sebelum tamat iaitu bisik-bisik gelora. Drama yang menggandingkan Redza Rosli dan Raysha Rizrose di dalam drama suami isteri yang menghadapi masalah keluarga setelah kehadiran orang ketiga. Hari ini mari kita rajin-rajin baca review drama bisik-bisik gelora episod 27.

Review Drama Bisik - Bisik Gelora Episod 27


Episod hari ini kalau tanya Una , Una tak sabar nak baca review dari penonton sebab nak tengok berapa banyak depa kecam si Jad Izzudin nih.

Wow mulut dia kan cakap lepas tak boleh berhenti , part Ali marah tu serius comel tapi bagus ada kawan macam Ali sentiasa beringatkan kita.

Jangan dok ingat kita ja betul , orang lain semua salah , benci kita dekat Jad hari ini , kecian taw Arumi tengah mengandung.

Sapa team Jad sila sembunyikan diri , hari ini Jad banyak kena kutuk haha, jom team Arumi support girls power haha.


REVIEW DRAMA BISIK BISIK GELORA EPISOD 27~~


"Sudah la jad... Biar la arumi happy kt kg... Dr duk kt kl kene seksa dgn ko jad "

"kuat setan dlm tubuh,tempik sokmo,, lembab"

"Lelaki memang takdalah nak volunteer pegi jumpa kaunselor ni, so wife kena main peranan pujuk lebih-lebih, pandai-pandaila, tang ni terpaksalah mengalah byk. Tapi memikirkan dia tu jaga solat, tak pukul kita, kita usahakan"

"Semoga bisnes Jad bankrap, gambar Jad dgn Baby tgh tido tersebar, Jad trus jadi sewel 🤪 sekian. "

"Memang itu anak jad.. ingat tak aleh2 jad mual2.. bayi tu da 2 bulan takkan la cepat tol dgn si fakhri teros da ada isi... jad2.. tolong laa.."

"Setuju. Dapat pulak balasan business problem, supplier supply barang kedai tipu duit, ayah nada rampas kedai, pekerja lari, ali tinggalkan jad. Hilang harta barulah nak ingat bini nanti"

"Panas pulak aku dgn mulut si jad ni. Cili kang! Kesian giler si arumi. Asyik org pandang serong je.  Tgh preggy pulak."

"Semoga Arumi tak maafkan Jad sampai bila-bila.  Jangan biarkan diri dipijak, maruah tergadai! Biar di ending cerita, Arumi lebih bahagia dengan diri sendiri. ❤️"

"Baru la nampak senyum manis Jad. Lega la tu dah tahu Arumi kat kampung. "

Wah episod hari ini ramai betul angin dengan Jad kan , padan muka dia hari ini kita kecam dia habis-habisan.

Cakap macam tak da iman betul , geram betulkan dengan dia .

TONTON DRAMA BISIK-BISIK GELORA  EPISOD 27 ~~

Hanya tinggal beberapa episod sahaja lagi sebelum habis drama ni , yang nak tengok episod 27 boleh tengok sini >> BISIK BISIK GELORA EPISOD 27 FULL

Sapa yang dah baca novel drama ini cer komen dekat bawah ending dia macam mana , tak sabar nak taw ni.

Jangan lupa layan drama ini sampai habis taw semua ~

Post a Comment

Previous Post Next Post