Review Drama Bisik - Bisik Gelora Episod 31. Drama yang menjadi tumpuan sekarang iaitu bisik-bisik gelora sedang masuk ke fasa minggu akhir. Drama yang diterajui oleh pelakon hebat Redza Rosli dan Raysha Rizrose menjadi tumpuan kerana keserasian lakonan mereka berdua. Setiap episod drama ini mempunyai jalan cerita yang mendebarkan , mari kita baca review drama bisik-bisik gelora episod 31.

Review Drama Bisik - Bisik Gelora Episod 31

Pejam celik pejam celik drama bisik-bisik gelora ini telah sampai ke minggu akhir sudah , hanya tinggal beberapa episod saja sebelum tamat.

Untuk episod hari ini makin berbakul lah meluat benci dan marah kita dekat Jad Izzudin , kalau boleh buat perangai sampai habis episod ya Jad.

Kenapa la ada orang perangai macam si Jad ni , geram betul lah , dia punya xda perasaan tu memang xboleh kawal.

Kecian la dekat budak tu, macam -macam dia buat, harap ending dia Arumi tak maafkan Jad ,haha boleh ka macam tu.

Agak-agak ape komen dan review penonton mengenai episod 31 ni , jom baca dibawah.

REVIEW DRAMA BISIK BISIK GELORA EPISOD 31 ~~

Macam episod sebelum ni ramai kecam si Jad ini , ada komen "Arumi bila mahu bangkit.. kuat semangat jalani kehidupan baru.. adakah disebabkan akif yang sakit"

"Kirim salam kat Jad izzuddin mamat bodo and poyo 😤. Arumi tetap sabar walaupun dia hancur dsebabkan Kwn kau dan dak fakhri tu 😌 "

"Aku dpt rsakan si jad ni mati kat penghujung cite, sbb tu lah redza ckp mcm ni, drama kan lain drpd novel"

"Tak perlu la bsabr ngn llaki mcm jatt tu. Just check outt laaa! Semak laaa "

"Menyirap je dgn perangai jad.. kesian arumi 🥺 why still stay dgn dye 😭 "

"Jad Izuddin please stop it!!31 ep still xberubah  perangai kau ni Jad😡terpekik2 cam org gilerrr..aku lak yg stress😌pergi la buat DNA test woii!!...gud job 👍"

"Bila agaknya Jad akan jadi sweet camni balik eh? Finale? Haha "

"Ni klu si Jad menyesal dah hujung2 episod pastu Arumi senang2 je maafkan dia memang nak req BisikBisikGelora2 ahhhhh tak kira!! Hahaha"

"sumpah aku boleh emosi tengok drama BisikBisikGelora ni! lagi lagi sijad ! alahaiii"

"'Jad Izzudin ko ape halllll' haaa tekuar anak tekak kak izzati... tekejut ko ye Jad... harap lepas kena basuh dgn kak izzati tu, ko sedar la ye jad... "

Ramai betul emosi dengan episod hari ini kan, dengan perangai Jad yang keja marah ja kadang bila fikir balik tak yah marah pon xpa kan.

TENGOK DRAMA BISIK-BISIK GELORA  EPISOD 31~~

Episod hari ni korang boleh tengok perangai Wari , sapa terlepas boleh tengok sini >> BISIK BISIK GELORA EPISOD 31

Tinggal 4 episod sahaja lagi so ampa semua sabar ok jangan stress dan emosi sebab ending dia mesti Jad insaf.

Teruskan support drama ni dengan kasi trending dekat twitter taw , selamat menonton semua ~~

Post a Comment

Previous Post Next Post