Review Drama Bisik - Bisik Gelora Episod 25. Drama Bisik-Bisik Gelora ditayangkan di slot akasia tv ini sedang menjelang ke episod akhir, jalan cerita yang sangat lain dari drama lain. Memaparkan tentang pasangan suami isteri yang saling sayang menyayangi namun orang ketiga yang berusaha untuk merosakkan rumah tangga mereka. Mari baca review drama bisik-bisik gelora episod 25.

Review Drama Bisik - Bisik Gelora Episod 25

Sebelum tu ampa yang nak tau biodata Raysha dengan Redza boleh tengok sini RAYSHA RIZROSE dan REDZA ROSLI

Episod hari ini boleh dikatakan semua perasaan ada happy , sweet , sedih dan menakotkan pon ada , sapa yang tengok mesti faham.

Sweet bersemut hari ini bila part bubur kacang tu , comey ja Jad dengan Arumi dua-dua mengidam bubur kacang pastu suap merajuk sweet gitu.

Wari macam biasa setiap scene dia menakutkan betul , kenapalah Arumi dengan Jad tak perasaan ek takkan semua tempat Arumi ada dia nak ada.

Gila Wari ini kalau lama-lama bahaya sunguh taw dak, takud dengan Wari lagi dari Fakri sewel haha. . slang Fakri memang tak boleh belah haha.

Episod hari ini mari kita kecam Dato ramai-ramai , entah pa pe je perangai senang2 je nak suspen Arumi dari keje kat sana.

Ampa yang tengok episod rini rasa macam mana cer komen .

REVIEW DRAMA BISIK BISIK GELORA EPISOD 25 ~~

Hari ni punya episod kan ampa rasa apa komen dan review dari penonton , antara komen untuk episod hari ini adalah "Bila sweet adehh bersemut, bila dah marah, errgghhhh geram siakk. "

"Jad ni panas baran betul. kesian Arumi  kena hadap satu per satu. stress aku. 😀"

"Sehati tapi tak sejiwa sbb tak boleh nak merasai perasaan cinta isteri dia. Patut bila tahu isteri mengandung first reaction mesti happy lepas tu baru fikir anak sapa."

"Sebenarnya byk pgajaran yg blh kita ambil drpd drama ni. Sbg pasangan suami isteri jgnlah ada rahsia, semua perkara kita kena bgtau pasangan kita agar tak timbul syak wasangka dan jgnlah sorokkan status pkahwinan kita agar tak timbul fitnah olh orang skeliling  "

"Jad pulak kepala angin. Jenis suka mengamuk dulu baru fikir. Lepastu cepat sangat menghukum dislike dislike"

"first time aku tengok watak yg berterusan kena fitnah abd dianiaya. Daripada sebelum kahwin sampai kahwin lepastu pisah 7 tahun, lepastu jumpa balik. Complicated life Arumi ni, kesian"

"sakit wei bila suami sendiri tuduh isteri berzina πŸ’”πŸ˜­ dgn hidup isteri sebatang kara di London...xde sapa yg perduli x de sapa yg tanye khabar masa dia kat sana...sakit sgt...sumpah...bende mcm ni akan effect ke baby diaπŸ˜­πŸ’”"

"Kenapalah Jad dgn Arumi ni suka berahsia antara satu sama lain? Kenapa tak berterus-terang je?"

"Selagi blh pertahankan hak kita sebagai seorang isteri.. Pertahankan.. Tapi kalo dah tawar hati pegi la dari hidup dia.. Jangan toleh belakang lagi.. biarpun nanti dia akan menyesal seumur..cukup sekali hati dilukai & orang xpercaya dgn kita"

Episod hari ini ramai perasan yang Jad dengan Arumi suka berahsia sesama mereka , sebab tu jadi lagu ini , bila tiba2 ja taw pastu isteri atau suami tak bincang selalu.

Jad pula dia punya panas baran susah betul lah nak kawal kan kenapa dia jadi lagu ni.

TENGOK DRAMA BISIK-BISIK GELORA  EPISOD 25 ~~

Untuk episod 25 bisik-bisik gelora yang mana belum tengok boleh tengok dekat sini >> BISIK-BISIK GELORA EPISOD 25

Ampa rasa episod esok macam mana ek , geram la kita dekat Jad ari ni dia punya tak boleh bincang tu sampai macam tu sekali dia sembuq Arumi.

Tu orang kata waktu marah kena diam sebab nanti semua perkataan yang kita tak maksud nak sebut sebut juga. huhu.

Episod esok tolong baik2 yer Jad and Arumi , teruskan menonton sampai habis ok~

Post a Comment

Previous Post Next Post